EPILOG U neredima u Mostaru jedna osoba ozlijeđena, 10 privedenih

Neredi Donja Mahala
Hercegovina.info

U incidentu na mostarskim ulicama koji se dogodio u subotu oko 23:30 sati ozlijeđena je jedna osoba, potvrđeno je za Hercegovina.info iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ). Nije navedeno o kojem stupnju ozljeda je riječ.

Iz MUP-a je također potvrđeno kako je do sada identificirano i uhićeno 10 osoba. Provodi se kriminalistička obrada nad privedenima, a uporedo s tim radi se na terenu na identifikaciji i ostalih počinitelja.

Kako je priopćeno iz MUP-a HNŽ, u Ulici Franjevačka je uočen osobni automobil Golf 5 koji se može dovesti u vezu s ovim incidentom, odnosno dio skupine koji je izazvao nerede se dovezao tim automobilom.

Tražili smo informaciju o korištenju vatrenog oružja, međutim iz MUP-a HNŽ je navedeno kako to nema službeno zabilježeno.

Podsjetit ćemo kako je skupina, prema riječima očevidaca, mladića koji pripadaju navijačkoj grupi 'Ultras' se spustila s Nove gradske magistrale prema Lučkom mostu i naselju Donja Mahala, te su napali mladiće koji su sjedili ispred tamošnje osnovne škole. Letjele su boce, kamenja i baklje, a na jednom od snimaka se čula i pucnjava iz vatrenog oružja.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.