FOTO/VIDEO  NEREDI NA MOSTARSKIM ULICAMA Čula se pucnjava, letjelo kamenje, boce, palice, baklje ...

NEREDI NA MOSTARSKIM ULICAMA Čula se pucnjava, letjelo kamenje, boce, palice, baklje ...
Hercegovina.info

Iako je na snazi zabrana kretanja, u subotu oko 23:30 sati došlo je do narušavanja javnog reda i mira u većem obimu.

Prema riječima očevidaca, veća grupa mladića koja pripada navijačkoj skupini 'Ultras' je sa Nove gradske magistrale ušla u naselje Donja Mahala, te su napali manju grupu mladića koja je sjedila ispred tamošnje osnovne škole.

Također incident je zabilježen na Lučkom mostu, te duž ulice Stari pazar. Na sve strane letjelo je kamenje, boce, baklje, a začula se i pucnjava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sadržaj se učitava...

Na mjesto događaja, odmah po dojavi, upućeno je više patrola temeljne, interventne, pa i Jedinice operativne podrške (Specijalna policija). Neslužbeno saznajemo da je najmanje jedna osoba ozlijeđena u ovom incidentu.

Kako se moglo vidjeti na mjestu događaja, kamenja po cesti je bilo u navedenim ulicama, pa sve do semafora kod naselja Šemovac, te Franjevačke ulice. Za sada nema informacija o privedenim osobama, dok se službeno očitovanje MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije očekuje tijekom nedjelje.

Nakon što je incident okončan, službenici Policijske uprave Mostar su sa parkinga ispred 'Dompesa' izuzeli osobni automobil Golf 5, koji je premješten u krug PU Mostar. Naknadno je na tom istom parking prostoru pronađena i palica koja se može dovesti u vezu s navedenim incidentom, odnosno koja je vjerojatno korištena prilikom obračuna.

Uz cestu, te na mjestu najžešćeg okršaja pronađeno je još drvenih palica.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.