Dvojica Palestinaca opet uhićeni u nedjelju u 14, pušteni i onda u 20 sati opet provalili u obiteljsku kuću

laktaši, teška krađa, provalnici, bepro, Novac, potraga, Livno, MUP-a HBŽ, krađe, džamija, migranti, žitomislići, Mostar, crna kronika, provala, obiteljska kuća, palestina, migranti, Mostar, MUP HNŽ

Saga oko pljačkaša iz Palestine već dobiva tragikomične obrise. Već dobro poznati i uhodani dvojac mjesecima utjeruje strah Mostarcima u prigradskim naseljima, ali svoje (ne)sposobnosti okušali su i u Ljubuškom nedavno. S. W. (1966.) iz Palestine i S. R. (1999.) iz Palestine opet su "zaglavili" u mostarskoj policiji, ali to ih nije spriječilo da nastave sa svojim aktivnostima.

Prvo su u 14:30 sati zatečeni u Žitu sa svojim kompanjonom iz Sirije...

"13. 2. 2022. godine oko 14.30 sati patrola policije PU Mostar je u mjestu Žitomislići zatekla tri osobe migranta, sklona vršenju kaznenih djela, te kod njih pronašla četiri ženske torbe, nekoliko lančića i naušnica. Radi se o osobama B. A.(1994.) iz Sirije, S. W. (1966.) iz Palestine i S. R.(1999.) iz Palestine. Upoznat Odjel kriminalističke policije", naveli su iz MUP-a HNŽ.

Da bi potom bili pušteni i kriminalne radnje nastavili gdje su počeli.

"13. 2. 2022. godine oko 20.20 sati PU Mostar je obaviještena da su na području naselja Žitomislići primjećene dvije osobe koje provaljuju u kuće. Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije i u kući vlasništvo M. Š. (1944.) zatekli dvije osobe – migranta S. W. (1996.) i S. R. (1999.) oba iz Palestine. Upoznat Odjel krim. policije", potvrdili su opet iz MUP-a.