DOGOVORENI PRIJEVOZ Sarajlije u Mostaru zaustavljene s krijumčarenim ljudima

Policija kontrola
Hercegovina.info

U ponedjeljak ujutro oko 4 sata, službenici policije su u Ulici Maršala Tita u Mostaru zaustavili i kontrolirali tri putnička vozila.

Kako se navodi u informaciji iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ) riječ je o vozilima Polo, Opel Zafira i Fiat Punto, a navedene automobile koristili su M.Š. (1981.), M.Đ. (1984.), N.S. (1987.) i J.J. (1990.), svi iz Sarajeva.

Navedene osobe su uz novčanu naknadu od stranog državljanina iz Iraka dogovorili prijevoz njegovih članova obitelji u smjeru Čitluka. Osobe su zadržane u prostorijama Policijske uprave Mostar, a o ovome je obaviješten regionalni ured SIPA-e u Mostaru.

Iz SIPA-e je za Hercegovina.info priopćeno kako se poduzimaju mjere i radnje u vezi navedenog događaja, te će više informacija biti poznato po okončanju istrage.

Podsjetit ćemo kako je prije tjedan dana u 4:50 sati na platou bus i željezničke stanice u Mostaru uočeno kombi vozilo u kojem je otkriveno 19 osoba stranog porijekla (10 osoba iz Iraka, pet osoba iz Irana i četiri osobe iz Sirije), a vozač je pobjegao prilikom dolaska policije. Naknadno su zbog toga privedene dvije osobe s područja Ljubuškog.