DETALJI PLJAČKE NA BENZINSKOJ Dvije osobe prijetile predmetom umotanim u platno, iz sefa otuđili novac i pobjegli pješke

Pljačka benzinske Hifa
Hercegovina.info

Dvije nepoznate osobe noćas su opljačkale benzinsku crpku 'Hifa Oil' uz magistralni put M-17 u mostarskom naselju Luka.

"U noći 14/15.11.2022. godine, u 03.50 sati, PU Mostar je obaviještena da je na benzinskoj crpki 'Hifa Oi' na adresi Put za Opine izvršeno razbojstvo. Odmah su na mjesto događaja izašli djelatnici policije i utvrdili da je izvršeno razbojstvo nad djelatnikom crpke od strane dvije nepoznate maskirane osobe koji su uz prijetnju predmetom umotanim u platno, a koji je izgledom asocirao na pušku, naredili djelatniku da otključa sef iz kojeg su otuđili novac", kazali su iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije.



O svemu su odmah upoznate sve policijske patrole na terenu, Odjel krim. policije i  tužitelj, te su poduzete potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji počinitelja ovog kaznenog djela. Kako se već ranije pisalo, osumnjičeni su pobjegli pješke prema naselju 'Dolina sunca'.

Prema neslužbenim informacijama vrijednost otuđenog novca je oko 9 tisuća maraka.

Podsjetit ćemo kako je ovo druga pljačka u kratkom razdoblju na području Mostara. Prije nekoliko dana zabilježena je krađa automobila u središtu Mostara, te je istim provaljeno u poslovnicu tržnog centra 'Bingo' kod Bafo naselja. Iz unutrašnjosti prostora gdje se nalazi mjenjačnica, tada je otuđen sef iz kojeg je ukraden veći iznos novca.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.