FOTO  Opljačkana benzinska crpka u Mostaru

Pljačka benzinske Hifa
Hercegovina.info

Benzinska crpka 'Hifa' uz magistralnu cestu M-17, na putu za mostarsko naselje Opine, u ranim jutarnjim satima našla se na meti pljačkaša.

Pljačka benzinske Hifa 

Razbojništvo je policiji prijavljeno u 3:50 sati. Kako se navodi iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije, dvije maskirane osobe su uz prijetnju predmetom koji je bio umotan u platno, a koji je izgledom asocirao na pušku, zaprijetili radniku crpke, te su zahtijevali da otključa sef iz kojeg je otuđen novac.

Pljačka benzinske Hifa

Na mjestu događaja su bili službenici Odjela kriminalističke policije koji su uradili očevid. O ovome je upoznat dežurni tužitelj, te se vrše dalje mjere i radnje na otkrivanju počinitelja.

Prema pisanju 'Dnevnog avaza', otuđeno je oko 9.000 maraka nakon što su razbojnici uz prijetnju oružjem tražili novac iz sefa. Nakon pljačke, pješke su se uputili prema naselju 'Dolina sunca'.

Podsjetit ćemo kako je ovo druga pljačka u kratkom razdoblju na području Mostara. Prije nekoliko dana zabilježena je krađa automobila u središtu Mostara, te je istim provaljeno u poslovnicu tržnog centra 'Bingo' kod Bafo naselja. Iz unutrašnjosti prostora gdje se nalazi mjenjačnica, tada je otuđen sef iz kojeg je ukraden veći iznos novca.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.