DETALJI NESREĆE NA AVENIJI Vozač pobjegao s mjesta nesreće i ostavio četiri ozlijeđene osobe

Avenija Mercedes prometna nesreća
Hercegovina.info

Dvije su osobe teško ozlijeđene u težoj prometnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na mostarskoj Aveniji (ulica kralja Tomislava), ispred pekarne 'Luca'. Još dvije osobe su zadobile lakše tjelesne ozljede, potvrđeno je za Hercegovina.info iz Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar.

"Muška osoba I.I.( 2004.) hospitalizirana je na Klinici za ortopediju. Zadobio je teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život. Ženska osoba E.P. (2004.) je hospitalizirana na Klinici za otorinolaringologiju. Zadobila je teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život.

Muške osobe A.K.(2004.) i J.S.(2004.)su nakon pregleda u Centru urgentne medicine otpušteni kući", potvrđeno je za Hercegovina.info iz Ureda za informiranje SKB Mostar.

Kako je navedeno iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije, prometna nesreća je prijavljena oko 4 sata. Vozač osobnog automobila Mercedes je iz neutvrđenih razloga izgubio nadzor nad upravljačem automobila, udario u stablo i auto prevrnuo na krov.

Ono što je zanimljivo, a što se navodi u priopćenju MUP-a HNŽ, je činjenica da je vozač Mercedesa M.K. (2004.) nakon prometne nesreće napustio mjesto događaja i ostavio ozlijeđene putnike. Ovo su službenicima Policijske uprave (PU) Mostar izjavili putnici automobila. Vozač je naknadno pronađen, potvrđeno je za Hercegovina.info iz MUP-a HNŽ.

O ovoj prometnoj nesreći je obaviješten dežurni tužitelj po čijoj je naredbi izuzet Mercedes i prebačen u krug PU Mostar gdje će se narednih dana obaviti neophodna vještačenja. Očevid su na mjestu nesreće uradili službenici PU Mostar.