AUTOM U STABLO Teška prometna nesreća na mostarskoj Aveniji, četiri osobe ozlijeđene

Avenija Mercedes prometna nesreća
Hercegovina.info

Policijskoj upravi Mostar jutros oko 4 sata prijavljena j eteža prometna nesreća koja se dogodila u Ulici kralja Tomislava (Avenija), na lokalitetu Starog igrališta.

Kako Heregovina.info saznaje, u ovoj prometnoj nesreći sudjelovao je osobni automobil Mercedes i ozlijeđene su četiri osobe. 

Iz, za sada, neutvrđenih razloga, vozač automobila je izgubio nadzor nad upravljačem automobila, udario je u stablo te se auto prevrnuo na krov.

Avenija Mercedes prometna nesreća

Saznajemo da su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede, a još dvije osobe su lakše ozlijeđene. Zbog ove prometne nesreće, promet je do uklanjanja vozila, na dijelu Avenije (od zgrade 'Spajalica' prema Strelčevini) bio obustavljen i preusmjeravao se drugim ulicama.

Za upravljačem automobila je bio M.K. (2004.) koji je po izjavi putnika iz automobila napustio mjesto nesreće. U automobilu su još bili I.I. (2004.), E.P. (2004.), A.K. (2004.) i J.S. (2004.). Osobe I.I.  i E.P. su zadobile teške tjelesne ozljede, a ostale dvije osobe su prošle s lakšim tjelesnim ozljedama.

Očevid su na mjestu događaja uradili službenici Policijske uprave Mostar. O ovom događaju obaviješten je dežurni tužitelj po čijoj naredbi je automobil izuzet i prebačen u krug Policijske uprave Mostar gdje će biti izvršena vještačenja tehničke ispravnosti vozila.