Bludnom imamu uvjetna kazna zbog pipanja čistačice u džamiji

roditelji, silovanje, silovanje, crna kronika, orgije, silovanje, pedofilija, silovanje, imam, napastvovanje, prodaja, seks, prostitucija, Osijek, zlostavljanje, Posušje, skandal, silovanje, Švedska, silovanje, prodana djevojčica, Švedska, pedofil, škola, kamere, prodaja žene, otmica, Srbija, napastvovanje, prijevoz, Sarajevo, silovanje, perverznjak, Čapljina, silovanje, strava i užas, Doboj, silovanje, Livno, pokušaj silovanja, jezero livno, učenik, profesorica, udarac, trudnoća, pjesma, tinejdžerica, bolest, djevojčica, most, rijeka, pokušaj samoubojstva, kazna, Ljubuški, Nasilje u obitelji, nasilje, pedofil, pedofilija, strah, silovanje, Željko Ražnatović-Arkan, svjedočanstvo, šokantno, šokantan prizor, prostitucija, djevojčica, silovanje, rat, Srebrenica, Brčko, silovanje, Prin Andrew, robinja, seks navike, silovanje, Zagreb, uhićenje, prostitucija, Bugojno, prostitutka, prevara, majka, muž, djevojka, nož, ubod, prostitucija, uhićenje, silovanje, Brčko, djevojčica, prostitucij
Imam je tada napastovao 20-godišnju E.H., koja je u Medžlisu IZ-a Živinice radila kao čistačica.

Iako je tijekom sudskog procesa tvrdio da je nevin, sudsko vijeće Općinskog suda u Živinicama izreklo mu je osuđujuću presudu. Tijekom svjedočenja na suđenju, koje je na zahtjev županijske tužiteljice Dijane Milić bilo zatvoreno za javnost, E.H. je izjavila da joj je nekoliko dana nakon što se zaposlila u džematu, efendija Butković prišao s leđa, silom je okrenuo, milovao je po grudima i ostalim dijelovima tijela te joj je bradom dodirivao lice.

Govorio je da nitko ne mora saznati, ali je ona pobjegla iz imamovih prostorija i sat vremena kasnije o neugodnom iskustvu ispričala svome suprugu i ocu, koji su slučaj prijavili policiji. - Cijelo vrijeme joj se smijao i ponašao tako kao da ona mora biti s njim, rekao je Mujo H., otac nesretne žrtve koja je mjesecima nakon neugodnog iskustva s glavnim imamom zbog proživljenih trauma posjećivala psihologa.

Za cijelo vrijeme suđenja, koje je trajalo punih devet mjeseci, imam Butković je nesmetano obnašao svoje dužnosti dok je na sudu tvrdio da je sve izmišljeno. Svojedobno je o ovom slučaju raspravljao i sud Rijaseta Islamske zajednice Bosne i Hercegovine, predvođen muftijom tuzlanskim efendijom Kavazovićem, ali su imama oslobodili odgovornosti, navodno zbog nedostatka dokaza.

Svjedočenje pred tim džamijskim sudom E.H. je odbila sumnjajući da žele slučaj zataškati. Nakon toga prestala je raditi u imamovu uredu.

izvor: večernji list