BJEŽAO SEDAM DANA Određen pritvor Bosancu zbog teškog ubojstva

italija, Srbin, Hrvat, pogreška, tužiteljstvo, prostitucija, Tuzla, ubojstvo, Zvornik, tužiteljstvo, pritvor, organizirani kriminal, zatvor, sky, zenica, presuda, optužnica, požar

Okružni sud u Bijeljini odredio je jednomjesečni pritvor muškarcu čiji su inicijali G.B. iz Zvornika zbog sumnje da je jednog muškarca ubio, a drugog teško ozlijedio u kafiću u Trnovici kod Zvornika.

Iz tužiteljstva su danas naveli da osumnjičenom na teret stavljaju kazneno djelo 'Teško ubojstvo', prenosi Srna.

Tužiteljstvo navodi da je osumnjičeni počinio ovo kazneno djelo u stjecaju sa kaznenim djelom 'Teška tjelesna ozljeda', kao i 'Neovlaštena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija'.

Osumnjičenom je određen pritvor zbog osnovane bojazni da bi boravkom na slobodi mogao pobjeći i postati nedostupan organima gonjenja, da bi mogao ugroziti dalji tijek istrage sakrivanjem ili uništavanjem dokaza ili utjecajem na svjedoke, kao i da bi moglo doći do narušavanja javnog reda s obzirom na težinu kaznenog djela.

Pripadnici Policijske uprave Zvornik uhitili su u petak, 21. listopada, osobu čiji su inicijali G.B. iz Zvornika zbog sumnje da je počinila kazneno djelo 'Teško ubojstvo' u Trnovici kod Zvornika.

Policijskoj postaji Kozluk je 14. listopada oko 23:05 sati prijavljeno da su se u Dom zdravlja Zvornik javila četiri muškarca sa ozljedama zadobivenim u ugostiteljskom objektu u mjestu Trnovica kod Zvornika, koje im je nanijela nepoznata osoba.

Neslužbeno, riječ je o Goranu B. iz Zvornika koji je osumnjičen da je u kafiću u Trnovici ubio Borišu Beatovića.