PUCNJAVA KOD ZVORNIKA Nakon ubojstva jedne osobe, dvije su završile u bolnici. Jedna je vitalno ugrožena

Zvornik pucnjava očevid
UNA

Jedna osoba (Boriša Beatović) je preminula od ozljeda zadobivenih vatrenim oružjem, a jedna je teško ozlijeđena u ugostiteljskom objektu u mjestu Trnovica kod Zvornika, priopćeno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Policijskoj postaji Kozluk sinoć oko 23 sata prijavljeno je da su se u Dom zdravlja Zvornik javila četiri muškarca sa ozljedama zadobivenim od nepoznate osobe u ugostiteljskom objektu u mjestu Trnovica, grad Zvornik.

Službenici Policijske uprave (PU) Zvornik pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva Bijeljina poduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti s ciljem rasvjetljavanja kaznenog djela 'Teško ubojstvo' i pronalaska izvršitelja, navodi Srna.

Napadač je nakon pucnjave pobjegao i za njim se intezivno traga. Kako saznaje UNA tv policija traga za G.B. za koga postoje operativne informacije da je sinoć pobjegao na područje Tuzle.

Prema neslužbenim informacijama, Beatović je ubijen na mjestu događaja. Još jedna osoba je pogođena hicem iz vatrenog oružja i životno je ugrožena, a došlo je i do fizičkog obračuna u kojem su ozlijeđene još dvije osobe.

U zvorničku bolnicu su nakon sinoćnje pucnjave primljena dva muškarca od kojih jedan ima ustrijelnu ranu i vitalno je ugrožen, a drugi je zadobio potres mozga, rekao je dežurni liječnik te zdravstvene ustanove Milan Pavlović.

Pavlović je medijima rekao da je muškarac, koji je zadobio ustrijelnu ranu na lijevom boku, operiran i da je trenutno hemodinamski stabilan, ali vitalno ugrožen. On je naveo da je drugi pacijent zadobio ozljedu glave sa prijelomom lobanje i krvarenjem iz uha, te da je u pitanju potres mozga.

Iz PU Zvornik ranije je priopćeno da je jedna osoba sinoć preminula od ozljeda zadobivenih vatrenim oružjem, a jedna teško ozlijeđena u ugostiteljskom objektu u mjestu Trnovica kod Zvornika.