BANJA LUKA Pronađeni ostaci aviona i dva ljudska tijela

policija rs

Na mjestu nesreće gdje je tijekom petka pronađena olupina sportskog aviona, čiji je nestanak prijavljen u četvrtak u 14:10 sati, pronađena su i dva ljudska tijela, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske.

Mjesto nesreće je osigurano tijekom noći, a očevid bi trebao biti obavljen danas, jer trenutni vremenski uvjeti to jučer nisu dozvoljavali - navode iz MUP-a RS. 

Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutarnjih poslova RS-a pronašli su na području sela Subotići, na Kozari ostatke sportskog aviona čiji je nestanak prijavljen u četvrtak. O događaju je obavješteno nadležno Tužiteljstvo BiH.

U avionu koji je nestao bili su državljanka Rumunjske Irina P. (31) i državljanin Srbije (34). Jedan od stradalih je i Igor Ivanović iz Borče, prenosi 'Blic'. Avion i dva člana posade koji su nestali na području planine Kozara u vlasništvu je firme 'STS Avijacija' iz Beograda.

Riječ je o firmi koja se i na području Srbije nekoliko puta bavila istim poslovima, odnosno bacanjem tableta protiv bjesnila lisicama.