AKCIJA U SARAJEVU Među uhićenima je i muškarac kojeg traži nekoliko policijskih uprava

Policija Sarajevo
Ilustracija

Službenici Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije tijekom prethodnog dana i noći proveli su akcije u cilju suzbijanja kriminala u kojima je nekoliko osoba uhićeno.

Na osnovu redovnih izvještaja polcije, jučer su službenici Policijske uprave (PU) Novi grad i PU Centar, uhitili R.A. i M.A. iz Sarajeva, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kaznena djela 'Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga'. O navedenom je obavješten dežurni tužitelj županijskog Tužiteljstva SŽ.

Nakon izvršene kriminalističke obrade, R.A. i M.A. su otpušteni iz službenih prostorija MUP-a.

Zbog sumnje u činjenje navedenog kaznenog djela, službenici PU Vogošća su uhitili P.M. On je, međutim, predat u dalju nadležnost službenicima Sudske policije SŽ.

Na osnovu raspisane tjeralice PU Novi Grad, PU Ilidža i Policijske postaje Istočno Sarajevo, jučer je u večernjim satima na Dobrinji uhićen A.Z. iz Sarajeva. O svemu je obavješten dežurni županijski tužitelj i A.Z. je predat u prostorije za zadržavanje MUP-a SŽ.

Jučer je također i uhićen H.E. iz Ilidže zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo 'Krađa'. O navedenom je obavješten dežurni županijski tužitelj, a uhićeni je predat u prostorije Jedinice za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a SŽ.