AKCIJA POLICIJE Uhićen Albanac koji je ubio državljanina Srbije i teško ranio državljanina BiH

GIKIL, ubojstvo, Banja luka, Kozarska Dubica, uhićenje, racija, krađa, pljačka, herceg-novi, Crna Gora zemlja, policija, Srbija, prijevara, policija, korona kriminal, uhićenja, prijevara, Banja luka, uhićenje, Služba za poslove sa strancima, interpol, Sarajevo, uhićenje, tužiteljstvo, Crna Gora zemlja, kavački klan, tužiteljstvo, bijeg, krađa, Španjolska, uhićenje, droga, pucnjava, pritvor, Bihać, ubojstvo, tužiteljstvo

Španjolska policija uhitila je muškarca osumnjičenog da je u srpnju prošle godine u Grenadi ubio državljanina Srbije. Zbog pucnjave u kojoj je državljanin Srbije ubijen, a jedan državljanin BiH teško ranjen, uhićeno je pet osoba, međutim, za ubojicom se tragalo do danas.

U pitanju je Albanac koji se lažno predstavljao kao Talijan i koji se sve vrijeme krio u gradu Adri, piše Telegraf.

On je uhićen u utorak u ranim jutarnjim satima. Elitne jedinice civilne garde upale su u kuću i uhitili su ga prije nego što je uspio pobjeći kroz krov. On je htio izaći u sporednu ulicu, međutim tamo ga je sačekala grupa policajaca.

Državljanin Srbije je smrtno stradao u krvavom obračunu kod Grenade, koji se dogodio 13. srpnja prošle godine nešto prije 19 sati. U pucnjavi je ranjen državljanin Bosne i Hercegovine, koji je helikopterom prebačen u bolnicu i nalazio se na odjeljenju intenzivne njege.

Španjolska policija potvrdila je tada za Telegraf da je ubijeni državljanin Srbije imao 44 godine, ali njegov identitet nikada nije priopćen. Motiv za zločin i dalje nije poznat, a špekulira se da je došlo do obračuna dvije kriminalne bande oko trgovine drogom.

U državljanina Srbije je navodno ispaljeno više metaka i poginuo je na mjestu događaja, dok je državljanin BiH zadobio ranu u predjelu stomaka. Kako su tada prenijeli španjolski mediji, sve je ukazivalo na to da su se dvije kriminalne grupe srele na jednom od parkinga na područja brane Rules, mjestu na pola puta između obale Granade i glavnog grada, prenosi Telegraf.