AKCIJA MUP-a HNŽ Uhićeni supružnici koji su prodavali drogu

oduzeti predmeti
MUP HNŽ

Pripadnici Odjela za posebne namjene Sektora kriminalističke policije MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije su na osnovu ranije prikupljenih operativnih saznanja proveli operativnu akciju na području Mostara s ciljem suzbijanja trgovine i zloupotrebe opojnih droga, a slobode su lišili dvije osobe.

Kako su potvrdili iz MUP-a HNŽ, radi se o supružnicima iz Mostara, I. T. (47) i S. T. (35), a izvršenim pretresom stana koji su koristili pronađena je i uz potvrdu oduzeta određena količina opojne droge heroin, kao i određena količina opojne droge marihuana, te veći broj nepoznatih tableta, piše Avaz.

Također, pronađena su i sredstva za konzumiranje opojnih droga, te vaga za precizno mjerenje, sredstva za pakovanje opojne droge i mobilni telefoni koje su koristile osumnjičene osobe u izvršenju kaznenih djela.

''Za predmetne osobe je utvrđeno da su duže vremensko razdoblje vršile neovlašteno stavljanje u promet opojnih droga kako osobama s područja Mostara tako i iz šireg dijela zapadne Hercegovine. S događajem je upoznat postupajući tužitelj Županijskog tužiteljstva Mostar'', rečeno je iz MUP-a HNŽ.