Zdravko Mamić u ponedjeljak iz Mepasa najavljuje oluju onima koji se boje istine

Zdravko Mamić
hercegovina.info

Zdravko Mamić najavio je novu izvanrednu konferenciju za novinare. Bivši čelnik Dinama, koji je zbog izvlačenja 52 milijuna kuna iz kluba pravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora, trenutno se nalazi u Bosni i Hercegovini, a nova u nizu njegovih presica ovoga će se puta održati u Mostaru.

"Dragi predstavnici medija, prijateljice i prijatelji, pozivam vas sve da u ponedjeljak u 11 sati u dvorani Princess, na 6. katu hotela Mepas u Mostaru popratite oluju koju sam pripremio onima koji se boje istine - press konferenciju bez rukavica na kojoj ću progovoriti o stvarima o kojima se drugi boje pričati! Podijelite prijateljima i vidimo se! Voli vas Zdravko", najavio je Mamić na svome Facebooku, prenosi Slobodna Dalmacija.

Mamić je krajem svibnja podnio i tužbu Europskom sudu za ljudska prava "zbog povrede prava na pravično suđenje, kršenja presumpcije nedužnosti te nezakonitog oduzimanja imovine od njegove supruge".

Braću Mamić čeka još i suđenje za aferu Dinamo 2 u kojem je optužnica podignuta, a obojica su i pod istragom zbog podmićivanja sudaca Županijskog suda u Osijeku.