ZAVRŠENI INTERVJUI Vidačak umjesto na razgovor u Ministarstvo, legla u bolnicu

ana vidačak zzo hnž

Natječaj za izbor novog ravnatelja ZZO-a HNŽ-a danas se privodio kraju intervjuima kandidata u Ministarstvu zdravstva HNŽ-a, gdje su pristupili Stana Burić, Kazimir Raguž i Andrej Čović.

Prvotni plan je bio da se već na sutrašnjoj sjednici imenuje novi ravnatelj/ica Zavoda, no moglo bi biti i da ne bude tako. Ana Vidačak, v.d. ravnateljica isteklog mandata se hospitalizirala, te dostavila da nije mogla doći na intervju. Službene potvrde nema, no neslužbeno se govori da se hospitalizirala na kardiologiji SKB-a Mostar, te da su joj neki od simptoma visoki otkucaji srca. 

A mnoga srca kucaju upravo u smjeru da iz Zavoda odu ona, a i Rade Bošnjak. 

Osim v.d. ravnateljice isteklog mandata Ane Vidačak, te Stane Burić, kandidati za ravnatelja ZZO-a su Andrej Čović i ravnatelj Doma zdravlja u Stocu Kazimir Raguž, i upućeniji tvrde da je upravo tu tijesna trka.

Iz izvora u Vladi se saznaje da je oko imenovanja ravnatelja ZZO-a stigao i papir s Općinskog suda u Mostaru, a po tužbi Ane Vidačak. Što će se dalje, već sutra događati, ostaje vidjeti. 

Veselo bi oko ZZO-a moglo biti i na ranojutarnjoj sjednici Županijskog odbora HDZ gdje će se govoriti o kadroviranju u ZZO, i o tome hoće li proći najbolji ili kao redovito do sada najpodobniji kandidat, koji ima blagoslov Dragana Čovića. 

Tko su prijavljeni za ravnatelja ZZO pisali smo u prethodnom članku:

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.