Zašto je direktoru besplatan parking i tko puši u Mostar parkingu osim građana?

MO parking
Hercegovina.info

Grad Mostar zateklo je nekoliko posve nedoraslih direktora. Imamo tako Zračnu luku iz koje lete muhe i ptice, a imamo i evo poduzeće Mostar Parking čiji direktor izbjegava plaćanje parkinga, a prodaje parking građanima.

Umjesto da bude primjer urednog plaćanja, te uslika kako je prvi platio parking direktor kao prvi među nejednakima osigurava sebi i svojim prvim suradnicima besplatan parking.

Nove snage, koje su se najavljivale kao one koje će mijenjati stranku iznutra prokazuju se kao ekipa koja bi samo nastavila po uhodanim matricama stranke i zapravo još gore.

Budući da se očekuje konferencija za tisak direktora Barbarića najavljujemo nekoliko pitanja: 
- Zašto je blagajnik ili direktor Mostar Parkinga oslobođen plaćanja parkinga. Čime je on važniji od bilo kojeg građanina Mostara?
- Znači li to da direktor Željeznice može uzeti sebi vlakić ili direktor Zračne luke gratis aviončić?
- Tko puši/duhani u Mostar Parkingu osim građana, pa se javnim sredstvima kupuju duhanski proizvodi?

Podsjetimo, direktor Mostar Parkinga Ivan Barbarić izdao je niz povlaštenih karata po članku 10. (namijenjenu policiji i vatrogascima), te ni on ni prvi suradnici nisu plaćali parking u Mostaru, saznaje hercegovina.info iz više izvora.

Barbarić je sebe prebacio iz Zone 2 u Zonu 1, a sam sebi izdao povlaštenu kartu po članku deset koja je namijenjena hitnoj medicinskoj pomoći, policiji i vatrogascima. I ne samo to, za njegovo vozilo izdana je povlaštena karta za sva posebna zatvorena parkirališta koja ne spadaju u gradske zone Ćiro, Federalna, Đački, Katedrala i Stadion. Isto je urađeno i za Peru Grubišića, voditelja odjela JP Mostar Parking, četvero blagajnika, ali i neka poduzeća i pravne osobe. Napominjemo da je ta povlastica ostavljena samo policiji i vatrogascima, a čelni ljudi parkinga su je zlorabili. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.