Zaposlenici Vodovoda, Elektroprivrede i Centra za socijalni rad završili s poslom u 12, korisnici 'poljubili vrata'

naslovna radno vrijeme

Nekoliko nezadovoljnih Mostarki i Mostaraca javilo se redakciji portala Hercegovina.info sa informacijama kako su htjeli ili platiti račune ili izvaditi potvrde u nekim javnim institucijama i tvrtkama, ali su dolaskom nakon 12 sati 'poljubili vrata'

"Napisali smo im prigovor"

Jedna čitateljica tako piše kako je u mostarski Centar za socijalni rad išla po rješenje. Oko 13:15 rekli su njoj i ostalim klijentima kako su joj rekli da ne rade. "Ljudi koji su došli u vremenu kad i ja napisali smo zajednički prigovor. Radno vrijeme sa strankama je do 14 sati, a obavijesti o ovoj apsurdnoj odluci nema nigdje. Frustrirajuće je u svakom slučaju", kaže ova mostarska mama za portal Hercegovina.info

naslovna radno vrijeme

Poslala nam je i fotografije vrata Centra na kojima stoji kako je radno vrijeme sa strankama do 14 sati. Isti podatak stoji i na njihovim Google stranicama, dok je na službenoj web stranici postavljena čestitka za Božić, ali ne i obavijest korisnicima o radnom vremenu.

naslovna radno vrijeme

Poslije 12 nisu se mogle platiti ni režije

Slično se dogodilo našem drugom čitatelju koji je pred blagdane pokušao platiti račune.

Govori kako su ga najprije zatvorena vrata dočekala na naplatnom mjestu Elektroprivrede HZHB, a zatim je na isti problem naišao u Vodovodu.

Na stranicama Elektroprivrede i Vodovoda također nema nikakvih obavijesti o skraćenju radnog vremena na datum 22.12.2023.

naslovna radno vrijeme

naslovna radno vrijeme

Nazvali smo obje javne kompanije. U EP HZHB su nam se javili i rekli kako je na vratima istaknuta obavijest o radnom vremenu u petak 22.12. koja informira klijente o skraćenju radnog vremena zbog praznika, dok nam se u vodovodu na više telefonskih poziva nitko nije javljao.

naslovna radno vrijeme

naslovna radno vrijeme

Ono što korisnici također ne znaju je i kada ove institucije opet otvaraju svoja vrata, tj. kada će biti u mogućnosti platiti račune i izvaditi nužne potvrde.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.