Zanimljivo za djecu hrvatskih iseljenika: Ljetna škola Stopama kraljice Katarine

škola, iseljenici, hrvatski iseljenici
U srpnju ove godine s radom kreće Ljetna škola - „Stopama kraljice Katarine". Za pokretanje Ljetne škole zaslužno je troje Hrvata iz Mostara, Ita Pandža, Tomislav Vučić i Franjo Zadro, članovi Odjela za iseljeništvo Hrvatskog narodnog sabora BiH.

Ljetna_SkolaStrategija Odjela i dugogodišnja znanja i iskustva u radu s djecom, pomogla su im da osmisle plan i program rada škole.

O Ljetnoj školi - Stopama kraljice Katarine, na Hrvatskom radiju Fenix Frankfurt koji će se danas, u nedjelju 11. ožujka, od 10:00 do 12:00 sati uključiti u 72. radijsku emisiju Radio Most, razgovarat ćemo s Itom Pandža.

Otkrit će nam zašto škola nosi naziv „Stopama kraljice Katarine", kako su se odlučili za taj naziv, kome je škola namijenjena i koji je osnovni cilj osnivanja ljetne škole. Razgovarat ćemo i koliko je ovaj projekt bitan za djecu Hrvata u iseljeništvu, ali i domovini.

Razgovor možete slušati i putem interneta na web stranici www.rtv-hb.com

O projektu u kojeg su se već uključila neka djeca iz hrvatskog iseljeništva čitajte i u tiskanom izdanju Fenix Magazina koji je u prodaji u Njemačkoj, Švicarskoj, Austriji i Luxemburgu...

Više informacija možete pronaći i na web stranici: Stopama kraljice Katarine