Zagrebačka ulica u četvrtak zatvorena od 5 ujutro u potpunosti

Farbanje parkinga
Hercegovina.info

J.P.Komunalno d.o.o Mostar će u skladu s radnim nalogom Odjela za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove Grada Mostar te novim projektnim rješenjem, izrađenim u sklopu rješenja mirujućeg prometa na području Grada Mostara, izvoditi radove na iscrtavanju horizontalne prometne signalizacije na području Zagrebačke ulice i to na lokalitetu (Vrh Zagrebačke ulice – zgrade Parkova te raskrižje s ulicom Kneza Branimira – slastičarne Aldi).

Radovi će biti izvođeni dana: 19. 5. 2022. godine (četvrtak), u vremenskom razdoblju od 05 do 17 h, te će za vrijeme izvođenja radova na ovom lokalitetu promet biti u potpunosti obustavljen, a isti će se preusmjeriti na alternativne pravce.

"Komunalci" obavještavaju sve građane navedenih ulica i institucije koje koriste parkinge za svoju redovnu djelatnost, kao i građene koji gravitiraju navedenim ulicama, a koji koriste parkin prostore duž Zagrebačke ulice, da su dužni svoja vozila ukloniti sa navedenog lokaliteta, kako bi se radovi mogli nesmetano izvoditi, u protivnom će biti prisiljeni parkirana vozila uklanjati uz asistenciju MUP-a HNŽ.