ZA DAN ŽENA 'SMRZANJ' Minuse na računima pratit će i temperaturni minusi

Valentinovo crvene ruže
Hercegovina.info

Sudeći prema prognozama federalnih meteorologa i naredna tri dana biti će hladno vrijeme. Na Dan žena probuditi ćemo se u minisu, i to ne samo na računima.

PROGNOZA VREMENA:

8. ožujak - U Bosni pretežno oblačno vrijeme sa slabim snijegom ili susnježicom. U većem dijelu Hercegovine razvedravanje. Oblačno će se zadržati na sjeveru Hercegovine. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. U Hercegovini i jugozapadu Bosne umjereno jaka bura. Jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0, na jugu zemlje do 4, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -1 i 4, na jugu zemlje od 6 do 9 stupnjeva.

9. ožujak - U Bosni oblačno vrijeme sa susnježicom i slabim snijegom. Smanjenje oblačnosti u poslijepodnevnim satima. U ostalim Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Više oblačnosti na sjeveru Hercegovine. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. U Hercegovini i jugozapadu Bosne umjereno jaka bura. Jutarnja temperatura zraka većinom između -7 i -2, na jugu do 3, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -1 i 4, na jugu do 9 stupnjeva.

10. ožujak - U Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno pretežno oblačno vrijeme. U Bosni sa susnježicom i slabim snijegom, a u Hercegovini bez padavina. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -9 i -3, na jugu do 2, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 5, na jugu zemlje od 8 do 11 stupnjeva.