VLASNICA MOSTARSKE TRAFIKE ''To je volja gospodina Prskala. Ne radi se o brizi za zelenu površinu...''

Trafika Rondo

Vlasnica trafike na mostarskom Rondou prikupila je preko tisuću potpisa građana kojima traži da trafika ostane tu gdje jest, unatoč onima koji traže njeno uklanjanje. Odluka Rondo 2 naći će se na dnevnom redu predstojeće sjednice Gradskog vijeća Mostara, u okviru koje će se odlučivati o sudbini trafike.

"Ovdje radim već 25 godina. Trafika ima sve potrebnu dokumentaciju za rad, plaćeno je sve što treba, plaćam i zemljarinu", kaže za Hercegovina.info vlasnica kioska Anica Vučić.

"To je volja gospodina Prskala jer njemu smeta. Ne znam što on želi, možda se proširiti, napraviti nešto ili mu smeta pogled na Rondo, to uistinu ne znam".

"Ne radi se tu o brizi za zelenu površinu. Bila je zelena površina i iza kioska, pa su je pretvorili u beton. Kada sam ja došla ovdje raditi iza mene su bile bašte, a sada kao hoće pretvoriti u zelenu površinu. Smiješno.

Za sada imam preko 1000 potpisa, oko 1300", kazala nam je.

Ispred kioska su je jutros dočekala i pisma podrške građana što ju je natjeralo na suze. U pismu se navodi kako je ovaj kiosk simbol grada koji je tu od 1961. godine, a u Anicinom vlasništvu je od 1997. godine.

Sukladno važećoj Odluci Gradskog vijeća Mostara, trafike poput ove na Rondou mogu se koristiti i tretiraju se kao postojeće.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.