VLADINE IGRE Anić pozvan na sastanak u 10.30, Vuković nije

Dalibor Vuković Ivica Anić
hercegovina.info

"Pozivamo vas kao predsjednika reprezentativnoga sindikata na sastanak danas, 28. siječnja 2021. godine u 10.30 u zgradi Vlade HNŽ. Primit će vas Nevenko Herceg, predsjednik Vlade i resorni ministri dr. sc, Goran Opsenica, ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi i predsjednik pregovoaračkog tima i Adnan Faladžić ministar financija", naveli su iz Vlade sindikalistima koji od jutros čekaju pred vratima Vlade.

Iako je na sastanak pozvan samo Ivica Anić, iz sindikata kažu kako će doći i on i Dalibor Vuković, pa će vidjeti hoće li ih obojicu primiti. 

Podsjetimo, Ivica Anić i Dalibor Vuković, predstavnici reprezentativnih sindikata SKB i zdravstvenih djelatnika HNŽ-a, jutros su na ulazu zgrade Vlade HNŽ-a iščekivali izlazak županijskog premijera Nevenka Hercega te resornog ministra zdravstva Gorana Opsenice kako bi usuglasili početak pregovora oko novog kolektivnog ugovora.

"Vlada nas je pozvala da prijeđemo s ulice za pregovarački stol te se iz tog razloga nalazimo ovdje kako bi ih zamolili da nas prime i da zakažemo sjednicu dva pregovaračka tima i početak pregovora oko novog kolektivnog ugovora", poručio je Vuković.