VELIKA SRCA VELIKIH LJUDI Minores objavio da je u samo pet dana akcije skupio potrebna sredstva za višečlanu obitelj

Minores kuća

Samo pet dana od objave akcije za višečlanu obitelj koja živi u nehumanim uvjetima, mostarska udruga Minores uspjela je skupiti potrebna sredstva.

Kako su naveli, za potrebe radove bilo je potrebno oko 22 tisuće maraka, no zahvaljujući dobroti, ljubavi i nesebičnosti građana nadmašen je ovaj iznos.

"Iako smo prije samog početka bili jako optimistični da ćemo uspjeti u ovoj akciji, nevjerojatno smo pozitivno šokirani da je u samo četiri dana skupljeno čak 29 799 KM. Hvala Vam svima od srca i to 29 799 puta!
Budući da je skupljeno i više nego što je potrebno za one osnovne i nužne radove, u dogovoru s obitelji smo odlučili u kući urediti jednu prostoriju koja će im poslužiti kao još jedna spavaća sobica", istaknuli su iz udruge na svojim službenim stranicama.

Nakon što je ovaj dio akcije uspješno odrađen, sada slijedi onaj najvažniji, a to je obnova kuće naših malih superheroja. Već danas se kreće s konkretnim planiranjem, naručivanjem materijala i pripremom radova. Budući da je i fasada u pitanju, dosta toga će ovisi i o vremenskim uvjetima.

Iz udruge naglašavaju da će svaki korak biti uredno dokumentiran i već se sada vesele predstaviti epilog ove fantastične priče.