Vehabijski portal poziva muslimane na bojkot izbora

vehabije, vehabije, vehabije, bombaški napadi, vehabije, vehabije
U videu australijski musliman, koji je prethodno pokušao izgraditi karijeru profesionalnog boksera, šejh Feiz Muhammed, poručuje muslimanima da je 'demokracija širk' te da je glasovanje na demokratskim izborima strogo zabranjeno:

- Apsolutno je haram glasovati u demokratskim zemljama. Mi slijedimo Kur'an i sunnet i to je sustav našeg života, ništa drugo, kaže šejh koji smatra i da bi to riješilo sve svjetske probleme.

- Oni ne smiju ni u kom slučaju dozvoliti sebi odlazak na glasačko mjesto i zaokruživanje bilo kojeg člana takve vlasti. To je zabranjeno i neprihvatljivo! Oni glasaju za drugi zakon, mimo Allahovog zakona - objašnjava u videu ovaj Australijanac, libanskog porijekla, koji je 2005. došao u žižu svjetske javnosti kada je okrivio žene, žrtve silovanja, da su same krive za to.

- Svake minute negdje o svijetu žene su žrtve silovanja. Zašto? Nitko zbog toga nije kriv, nego ona sama. Ona je svu svoju ljepotu pokazala cijelom svijetu - rekao je svojevremeno ovaj islamski fundamentalist, koji se početkom ovog mjeseca ponovno oglasio, pozivajući muslimane u Nizozemskoj da odsjeku glavu desničarskom političaru Geertu Wildersu.