UHIĆEN DVOJAC Pokrali Zlatka Lagumdžiju, potrošili mu 10.000 maraka s kartice

Zlatko Lagumdžija
Raport

Policijski službenici MUP-a ŽS jučer su uhapsili dvije osobe, među kojima i maloljetnu osobu, kojima se teret stavlja kazneno djelo "Krađa".

Jučer u poslijepodnevnim satima, policijski službenici PU Novo Sarajevo uhitili su S.R. rođenog 1986. godine u Zvorniku, s mjestom prebivališta u Sarajevu i maloljetnu osobu, rođenu 2005. godine.

Oni su uhićeni zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kazneno djelo iz članka "Krađa" na štetu Z.L. iz Sarajeva.

Kako se navodi u priopćenju MUP-a ŽS, izvršenim pretresom stana koji koristi S.R. na području općine Novi Grad Sarajevo, pronađeni su i oduzeti predmeti koji potječu iz spomenutog kazenenog djela. O navedenom je obaviješten dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije, a isti su predani u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a ŽS. Policijski službenici nastavljaju kriminalističku obradu nad navedenim.

Kako Klix.ba saznaje, pokraden je Zlatko Lagumdžija, a da je pokraden Lagumdžija je naknadno potvrdio za Raport.

"Po povratku s puta sam otišao u tržni centar, u samoposlugu u Mercator. Tu su mi dvije osobe ukrale novčanik. U njemu je bilo više kartica. Onda su oni otišli u nekoliko tržnih centara u kupovali tehniku i odjeću, to sam vidio iz izvoda. Potrošili su oko 10.000 KM. Sve se dogodilo u subotu navečer, ja sam to u nedjelju prijavio policiji”, rekao je Lagumdžija.