U krugu Aluminija forum podrške LGBT zajednici, za medije zatvoreno

Aluminij Mostar
Facebook

Aluminij Industries danas je domaćin Equality foruma, koji se pod geslom  "Stvaranje plodnog okruženja za svijest zajednice i poduzeća, slaveći različitost i potičući društvene promjene" održava od 11.30 do 17.30 u prostorijama tog poduzeća. Zanimljivo, medijima nije dozvoljen pristup, te su našem fotoreporteru kazali da je događanje zatvoreno za medije. 

Govornici su, barem je tako najavljeno, veleposlanik Izraela u BiH Noah Gal Gendler, direktor M.T Abraham Grupe Amir Gross Kabiri, psiholog Mateo Čovčić, profesor Damir Banović, voditeljica odjela za ljudske resurse Aluminij Industriesa Dragana Kraljević, asistentica na Sveučilištu u Mostaru doc.dr.sc Ivona Čarapina Zovko, Marko Mihailović, direktor Pridea Srbija, te Nejra Neimarlija Roić, ispred USAID-a.

Poput medija, ni radnici koji su prije tri dana na kapiju Aluminija htjeli položiti vijence nisu ušli u krug Aluminija. Aluminij Indrustries javno i na službenim stranicama podržava LGBT zajednicu u BiH. 

 Tako je i prva sesija današnjeg foruma jednakosti položaj LGBT zajednice u BiH i poteškoće s kojima se susreću na tržištu rada, a cijelu najavu pogledajte ovdje. 

Sadržaj se učitava...