FOTO  TRAGIČAN KRAJ POTRAGE Nađeno tijelo četverogodišnjaka

Neretva potraga
Hercegovina.info

Sve nade da bi dječak ipak mogao biti živ, i da se nije nalazio s ocem u automobilu pale su u vodu. Kod Avijatičarskog mosta južno od Mostara pronađeno je tijelo četverogodišnjaka, nakon što je jučer iz rijeke izvučen i njegov otac. 

Nestanak tridesetvogodišnjeg supruga i četverogodišnjeg sina u subotu je prijavila D.K., a potraga je završila tragično.  

Maleno tijelo pronađeno je danas oko 15 sati u rijeci Neretvi, nizvodno od Mostara, kod novog kolektorskog postrojenja. Potraga za nestalim četverogodišnjim dječakom počela je jučer nakon što je iz rijeke Neretve kod mostarskog prigradskog naselja Rodoč izvučeno tijelo njegovog oca iz automobila koji je pronađen na 3 metra dubine.

U opsežnoj potražnoj akciji sudjelovalo je preko 100 gorskih spašavatelja uključujući ronioce, kajakaše i kopnene spašavatelje tragače, a pridružili su im se i pripadnici rafting kluba iz Konjica.

Pretražene su obale rijeke Neretve od Mostara do granice s Republikom Hrvatskom, te područje pod vodom nizvodno od mjesta pronalaska automobila.

Potražni timovi na vodi, uočili su tijelo nedaleko od novog kolektorskog postrojenja nizvodno od Mostara. Gorski spašavatelji uputili su se prema mjestu pronalaska kako bi nakon policijskog očevida evakuirali tijelo iz vode.