SVI SU ŽIVJELI U TIHALJINI Ivani Tomić umrli su najprije baka i djed, pa joj je korona uzela oca

SVI SU ŽIVJELI U TIHALJINI Ivani Tomić umrli su najprije baka i djed, pa joj je korona uzela oca
Nova TV

Otac Ivane Tomić, bivše TV voditeljice, podlegao je od posljedica koronavirusa, a majka joj također zaražena .

  • "Krešica, jučer sam gledala ovu sliku i obuzeo me neki strah da bih te mogla izgubiti. Ali odlučila sam vjerovati da ima nešto u toj hercegovačkoj tvrdoglavosti i da ćeš se izvući. Nisi htio u bolnicu daleko od kuće, htio si skončati u Tihaljini, a ne u Zagrebu. Otišao si kako si i živio. Volim te, ćaća!' oprostila se Ivana od voljenog oca.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nekoliko dana ranije na svom Twitteru obavijestila je pratitelje da je izgubila djeda, a prije toga umrla joj je baka.

- Prije tri miseca otišla je moja baba Zora, a danas i on. Umra je od tuge za njom. Slikala san ga prije tri godine u njezinoj rodnoj kući u Borajni. Rekla san: 'Dide, ajde malo gledaj kroz prozor tu da te lipo uslikan.' Eto ga, sad putuj, Branko. Hvala na svemu i počivaj u miru', napisala je Ivana.

Svi su živjeli u Tihaljini, mjestu u Općini Grude. Ivana je sa 16 godina bila spikerica na Radiju Grude, a nakon toga radila je na lokalnoj televiziji u Zadru, s koje je došla na Novu TV 2013. godine, piše Slobodna.

Gledatelji je pamte po prilozima o katastrofalnim uvjetima u kojima su se u zagrebačkoj Klaićevoj bolnici liječila djeca iz cijele Hrvatske. Zbog obiteljskih razloga 2017. godine odlučila je napustiti posao voditeljice i zamijeniti televizijsku karijeru odnosima s javnošću političke stranke HSS.