SVE IZREŽIRALA Nije bilo otmice, ni vezanja ni silovanja

Policija
Ilustracija/hercegovina.info

Nije bilo otmice ni vezanja ni silovanja. Otišla je gore, skinula se, svezala sebi malo ruke i čekala da naiđu radnici.  Ukratko nam to kažu izvori u policiji i tužiteljstvu o slučaju Mostarke koja je jučer pronađena gola kod Mostarskog jezera. 

Da je cijeli slučaj čudan pisali smo još jutros, budući da se istražiteljima priča nije podudarala s onim što su utvrđivali na terenu. Ista je na koncu priznala da je sama sve izrežirala. 

"Prema informaciji dobivenoj iz PU Mostar ne radi se o postojanju kaznenog djela, već o isceniranom slučaju od strane pronađene osobe. PU Mostar i dalje radi na utvrđivanju okolnosti vezano za ovaj slučaj pod nadzorom Tužiteljstva HNŽ-a", potvrdila je za Hercegovina.info glasnogovornica Tužiteljstva HNŽ Ana Rajič. 

Da je slučaj čudan pisali smo već jutros, a nadležni su se libili davati izjave, budući da se situacija na terenu nije podudarala s izjavama navodno oštećene. Na koncu je sve izašlo na vidjelo. 

Podsjetimo, jučer oko 15.30 policija je obaviještena da je u ruševnom objektu u blizini tržnice u Vrapčićima nađena polugola, svezana ženska osoba. Istoj je pružena pomoć, te je hospitalizirana na Psihijatriji RMC-a dr. Safet Mujić. Klupko se odmah počelo razmotavati, no prve izjave govore da je sve plod bujne mašte Mostarke. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.