Mostarka nađena kod jezera stabilno i na Psihijatriji, slučaj poprilično čudan

Bolnica Dr Safet Mujić Mostar
hercegovina.info

Policija i Tužiteljstvo HNŽ-a još vrše provjere oko okolnosti pronalaska polugole i svezane ženske osobe iz Mostara na jezeru iznad HE Mostar. 

“Dežurni tužitelj je bio na licu mjesta. MUP provodi provjere. Osoba je stabilno, a provjere se vrše”, kazali su kratko iz Tužiteljstva HNŽ-a za Hercegovina.info. Iz RMC-a također potvrđuju za naš portal da je ženska osoba psihički stabilno, i da je hospitalizirana na Odjelu psihijatrije, te da u ovom trenutku ne mogu ništa kazati. 

Upućeniji tvrde da je u ovom slučaju puno kontradiktornosti, te se nadležni još uvijek libe davati izjave na ovu temu, budući da se mnogo informacija ne podudara.

Policijska uprava Mostar, te služba hitne pomoći Mostar jučer je oko 15:15 sati obaviještena da se na lokalitetu 'Mostarskog jezera', nedaleko od tržnice u Vrapčićima nalazi svezana ženska osoba.

"Službenici policije su postupili po pozivu, te je utvrđena istinitost prijave. Ženska osoba (1994.) pronađena je svezana i polunaga na navedenom lokalitetu, te je vozilom hitne pomoći prebačena u zdravstvenu ustanovu. Ova 27-godišnjakinja je bila u besvjesnom stanju u trenutku pronalaska".