Sunita Hindić pokušala samoubojstvo u zatvorskoj ćeliji

sunita hindić bošnjaković, sunita hindić bošnjaković, Sunita Hindić, Nada Dalipagić, vijesti

Sunita Hindić, osuđena za ubojstvo mostarskog ugostitelja Nine Ivankovića, sinoć se u zatvorskoj ćeliji u Mostaru pokušala objesiti pomoću plahte, a sve su spriječili zatvorski policajci

"Očigledno je da se ona nalazi u izuzetno teškom psihološkom stanju i da je uistinu sazrelo vrijeme za jedan njezin ozbiljan stručni pregled", kaže za hercegovina.info Sunitina odvjetnica Nada Dalipagić

Podsjetimo, Vrhovni sud Federacije BiH je ukinuo presudu Županijskog suda u Mostaru kojom je Sunita Hindić (22) nepravomoćno osuđena na tri i pol godine zatvora zbog ubojstva mostarskog ugostiteljska Nine Ivankovića (55), a predmet je vraćen Županijskom sudu na ponovni postupak. Doneseno je i rješenje o produženju pritvora za Hindić, što je vjerovatno i utjecalo na njezino psihološko stanje. 

Hindić je Ivankovića ustrijelila 4. listopada 2019., nakon verbalne svađe u njegovoj „Villi Ivanković“.  Uslijed zadobivene prostrijelne rane, Ivanković je obilno iskrvario i na licu mjesta podlegao ozlijedama. U Vrhovnom sudu Hindić je plakala, tvrdila da je Ivankovića voljela, te nosila njegovo dijete, što nije baš pomoglo, te je čeka ponovno suđenje. 

Zanimljivo je za izdvojiti i zatvorsku romansu, sa kolegom zatvorenikom Feridom Suljovićem Ćićom, s kojim se željela vjenčati, što je i službeno tražila. Bilo kako bilo, Hindić nije zatvorenica o kojoj se više neće pisati.