STRANKA TE I PRATI I MLATI Vijećnik SNSD-a izmlatio majku petero djece, ozlijedio joj kralježnicu

Policija Republike Srpske
Ilustracija

Vijećnik SNSD-a u Skupštini općine Prnjavor Draško Aulić brutalno je pretukao bivšu radnicu, majku petoro djece, nanijevši joj teške ozlijede kralježnice i ruku.

Kako je za portal Buka ispričao svjedok brutalnog premlaćivanja bivše djelatnice u kaffe baru „Tango“, koji je u vlasništvu SNSD-ovog vijećnika, Aulić ju je prije nekolika dana tukao, šamarao i na kraju bacio na pod, gdje je nastavio sa premlaćivanjem.

Sve se to dogodilo upravo u kaffe baru „Tango“ u središtu Prnjavora, a niko od prisutnih nije reagirao. Sugovornik Buke kaže da je pozvana i policija, nakon čega je Aulić zatvorio kaffe bar i ostavio ženu ispred lokala.

Ta majka petoro djece ne želi se povlačiti po medijima, rekao je sagovornik Buke, ali je smatrao da netko treba ispričati što se tog dana dogodilo.

„Znam da on to negira, ali žena je pretučena“, kaže  sagovornik, čije ime je poznato redakciji.

„Ona je radila nekad u njegovom lokalu, a te večeri kada se taj incident dogodio, otišla je na piće, jer je taj dan bio rođendan njezinom bivšem radnom kolegi. Tu je bio s njim još jedan gospodin kojeg zovu Cigo i bilo je možda još pet do šest ljudi. I u tom trenutku, kad je ona prišla, čestitala rođendan i naručila sebi piće, nakon kratke priče, on (Aulić) je malo popio i pitao tog Cigu je li joj bolje raditi u Tangu (lokal u vlasništvu Aulića) ili u tom gdje sad radi kao ispomoć. Žena je rekla da ne želi svađu, ni galamu i da isti šljam dolazi u obje kafane i krenula da izađe. Onda ju je on uhvatio za ruku i počeo šamarati, šamarati i šamarati. Pa ju je udarao nogom u donji dio leđa, dok je pokušavala izaći. I onda ju je otresao od beton, nakon čega je čučnuo i nastavio je opet da je šamara. Uzeo joj je torbu i oduzeo telefon. Nakon što je tražila da joj vrati telefon, on joj je dao njegov mobilni, misleći, valjada, da će zvati nekog drugog, čiji broj ne može da pronađe u njegovom telefonu. Tada je sa njegovog telefona nazvala policiju i rekla im da pošalju patrolu pred kafe bar Tango, zato što ju je prebio gazda tog lokala. On joj je odmah oteo telefon i reko da se zaključava kavana jer dolazi policija. Tada je ostavio ženu vani i ubrzo je došla policija“, ispričao je očevidac tog dođađaja o strahotama koje je doživjela žena.

Kako je rekao, Aulić je toliko pretukao nesretnu ženu da nije mogla hodati, te su joj u Prnjavoru uspjeli samo ukazati prvu pomoć.

„Nije mogla ni hodati, kralježnica joj je bila ozlijeđena, a nakon bolnice u Prnjavoru, završila je na Kliničkom centru u Banja Luci“, potvrdio je za BUKU.

Zanimljivo je da se cijela priča pokušava staviti „pod tepih“, a mnogi sumnjaju da je to zbog činjenice da je Aulić crlo utjecajan u Prnjavaoru i da obavlja funkciju vijećnika vladajućeg SNSD-a u Skupštini općine.

Aulića su više puta pokušali kontaktirati, ali on nije odgovarao na pozive.

Iz Policijske uprave Banjaluka su nam potvrdili da se desio napad na žensku osobu u Prnjavoru, u kojem je, kako su naveli, sudjelovala osoba inicijala D.A.