STANIVUKOVIĆ OTIŠAO KORAK DALJE Svi zaposleni diplome na uvid, bit će javno objavljene

Draško Stanivuković
Draško Stanivuković

Draško Stanivuković prije dva dana i službeno je preuzeo funkciju gradonačelnika Banja Luke. Prvi potez koji je Stanivuković napravio bio je vraćanje više od 50 ključeva službenih vozila koji pripadaju Gradskoj upravi. Nakon ove odluke Stanivuković je otišao i korak dalje.

Naime, on je naložio da mu se po hitnom postupku dostave imena i prezimena svih zaposlenih u Gradskoj upravi Banja Luke, uz naglasak o podatcima o njihovim diplomama. Ti podatci bit će objavljeni na službenoj web prezentaciji Grada Banja Luka u četvrtak 31. prosinca pred početak  novei bolje godine. Istog dana na stranicama će biti i nova opcija preko koje će građani moći prijaviti bilo kojeg službenika koji je u radu i kontaktu s njima pokušao uzeti i marku viška od one koja mu pripada za posao koji obavlja, priopćio je Stanivuković. 

Također, Stanivuković je donio i naredbu o obilježavanju svih službenih automobila koji su u vlasništvu Grada kako bi spriječio zloupotrebu imovine Grada. U izradi je i novi pravilnik o plaćama zaposlenika, tako da možemo na jasan način stati na kraj svim izmišljenim višim položajima savjetnika ili koordinatora i time ostvariti dodatne uštede.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.