PRVI POTEZ STANIVUKOVIĆA Svi morali vratiti ključeve službenih vozila

PRVI POTEZ STANIVUKOVIĆA Svi morali vratiti ključeve službenih vozila
Draško Stanivuković

Draško Stanivuković od danas je i službeno gradonačelnik Banja Luke. Odmah po službenoj predaje dužnosti od strane Igora Radojičića, Stanivuković se bacio na posao.

Prvi potez koji je napravio kao gradonačelnik je bio vraćanje ključevi od svih službenih vozila. Kako ističe Stanivuković, većina vozila godinama nisu bila na parkingu ispred Gradske uprave, nakon radnog vremena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Svi ključevi od preko 50 službenih automobila vraćeni su u 16 sati, na moj zahtjev, u prostorije gradonačelnika. Nitko drugi nema pravo koristiti službene automobile u privatne svrhe kao što je to bio slučaj prije. Preko 70 posto službenih automobila godinama nije bilo na parkingu ispred Gradske uprave, nakon radnog vremena. Donijet ćemo odluku da svi službeni automobili moraju biti označeni i ona je spremna, a novi pravilnik o korištenju ovih vozila je spreman. Među tim ključevima su automobili u vrijednosti preko 100.000 KM, koje ćemo prodavati, jer su prioritetnije stvari za građane Banja Luke. Moramo stati na kraj rasipnom ponašanju, a ovo je tek prvi korak u tom umu, večeras donosimo niz odluka", objavio je novi gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.