AUDIO  ŠPAGO ZAPOŠLJAVA "Nije moguće da nema dana radnog staža?! Haj', vidit ću ja..."

Šerif Špago
Hercegovina.info

Među nekim korisnicima društvenih mreža širi se audiosnimka na kojoj Šerif Špago (SDA) predsjedavajući Skupštine HNŽ nepoznatoj osobi odgovara na pitanja o zapošljavanju te na kraju potvrđuje da će nastojati 'to' riješiti prije izbora koji se održavaju u nedjelju. Autentičnost razgovora nije potvrđena zbog lošije kvalitete snimka, no naši izvori kažu da je točno da se radi o potpredsjedniku SDA i nositelju liste za državni parlament.

AUDIO:  Šerif Špago - potpredsjednik SDA i nositelj liste za Parlament

U nastavku donosimo transkript razgovora:

NN: "Halo? Ja? Nema?! Kako, j**o te?

Špago: "Nije moguće da nema dana radnog staža?! Haj', vidit ću ja tamo, s Tomom..."

NN: "Šta?! Dobro ništa, morat ćemo onda negdje sjesti, da vidim štO još treba tu odradit'..."

Špago: "Gledaj nešto, on mora čekati dok se izabere Federalna vlada. Mi imamo puno radnih mjesta. Uvijek se prima 55-45%. To je taj neki odnos popisa stanovništva, nas i njih. Međutim, onda je ispalo. Predizborno je, kako će biti i to je sve stalo. Prije izbora 2. 10. Tomo i ja ćemo sami sjesti. Ne može ni državni službenik mimo stavova...“

Šerif Špago je rođeni Mostarac i istaknuti dugogodišnji SDA-ovac. 15 godina radnog staža stekao je u vojsci gdje je radio kao oficir, a nakon toga je preselio u skupštinske klupe. Prema podacima sa službene stranice član je županijskog ogranka stranke od 2005. godine, a potpredsjednike Stranke demokratske akcije od 2019. godine. Predsjednik Kluba SDA i Kluba Bošnjaka u Skupštini Hercegovačko-neretvanske županije je bio u vremenu od 2010. do 2014. godine, a trenutačno je predsjedavajući iste Skupštine.



Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.