Skandal: Lagumdžijin potrčko Bećirović napao predsjednika Sabora Josipa Leku

izgradnja Pelješkog mosta, Josip Leko, Denis Bećirović, hrvatska bih, BiH i EU, Dragan Čović, Josip Leko, Josip Leko, Denis Bećirović
Predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko boravio je jučer u posjetu Parlamentu BiH. Kako je ispalo bolje bi bilo da čovjek nije ni dolazio. Čim je došao naletio je na "plastičnu nagaznu minu" zvanu Denis Bećirović, koji je inače potrčko Zlatka Lagumdžije, a koji opet s Hrvatskom putovnicom glumi ministra inozemnih poslova BiH.

U žustroj raspravi koja je potaknuta sve češćim i doslovno svakodnevnim izjavama Hrvatskih dužnosnika kako ravnopravnost Hrvatskog naroda treba osigurati kroz entitet u BiH, Bećirović je potpuno iznerviran, baš kao što je to i njegov šizofrenični šef, slučajni prolaznik Zlatko Lagumdžija, poručio gostu iz Hrvatske kako se ne smije mješati u unutarnja pitanja BiH.

Isti taj Bećirović i Lagumdžija su dva puta uzurpirali volju Hrvatskog naroda u BiH birajući Željka Komšića u Predsjedništvo BiH.

Očito je jadničak zaboravio da je Hrvatska jedna od supotpisnica Daytonskog sporazuma na osnovu kojeg je nastala kvazidržava u čijem Parlamentu Bećirević, kad na njega dođe red, kao nešto predsjedava.

Inače, Leko se nije dugo zadržao u Sarajevo, poslijepodne je doputovao u Mostar, gdje je uz brojne uzvanike nazočio na Večernjakovu pečatu koji se održao u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača.

brotnjo.info