SIPA i dalje češlja Peti kat, Hercegovina.info ubrzo na sudu s Bošnjakom

Rade Bošnjak Audio Zapis
hercegovina.info

Državna agencija za istrage i zaštitu SIPA, kojoj smo dostavili svu dokumentaciju i saznanja vezano za kriminal u ZZO-u HNŽ i dalje češlja Peti kat. 

„Vezano za vaš upit, a povodom predmeta koji je formiran po zaprimljenoj informaciji Državne agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) o mogućim nezakonitostima u radu odgovornih osoba u Zavodu zdravstvenog osiguranja HNŽ, možemo vas obavijestiti da je u navedenom predmetu poduzeto niz istražnih radnji od strane ovlaštenih službenih osoba-istražitelja Državne agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA-e), pod nadzorom Tužiteljstva HNŽ, kojima se, između ostalog, provjeravaju transakcije novca između Zavoda zdravstvenog osiguranja i drugih više poznatih pravnih osoba, a što se odnosi i vezano je za aplikaciju e-Zdravstvo. Dakle, rad na ovom predmetu je u tijeku“, potvrdila je danas našem portalu Ana Rajič, stručna savjetnica za odnose s javnošću - glasnogovornica Županijskog tužiteljstva HNŽ.

U međuvremenu zakazano je pripremno ročište po tužbi Rade Bošnjaka za duševne boli protiv portala Hercegovina.info. 

Pripremno ročište po toj klasičnoj slapp tužbi kojoj je krajnji cilj iscrpljivanje našeg medija po sudnicama, i odvlačenje našeg medija od temeljnog poslanja i pisanja istine na teren branjenja istine zakazano je 27. veljače na Općinskom sudu u Mostaru. 

Katarina Peti Kat

Portal Hercegovina.info serijalom članaka o ZZO-u HNŽ-a zaustavio je bezobraznu korupciju u toj instituciji, zaustavio višedesetljetnu vladavinu jednog lica, oslobodio djelatnike ZZO-a od upravljanja Rade Bošnjaka i njegove nasljednice Ane Vidačak. HDZ, predsjednik i superheroj Dragan Čović nikada se o ovoj aferi nije oglasio, premda odlično poznaje stanje u toj instituciji, u kojoj ima i članova šire obitelji, niti na vrijeme zaštitio ZZO i korisnike od štetnog dvojca. 

Nakon vremenskog odmaka, a zbog previranja u gradskom HDZ-u, dvojac Bošnjak – Vidačak ipak je udaljen iz Zavoda. Međutim, šteta koju su napravili godinama će se sanirati. 

Na koncu, Hercegovina.info branit će svoju istinu i od Rade Bošnjaka, kojeg je već odavno pravosuđe moralo procesuirati, i premda bi to u normalnoj državi bilo nepotrebno. Kao svjedoke ćemo pozivati djelatnike ZZO-a, sada slobodne teritorije, te obznanjivati nove detalje, javnosti dosad nepoznate. Ostanite s nama.  

Sve članke o aferi čitajte jednim klikom na donju fotografiju: 

Rade Bošnjak Afera Peti kat