Sindikat učitelja HNŽ-a i Sindikat osnovnog odgoja i obrazovanja BIH tuži Vladu HNŽ

gimnazija mostar, gimnazija fra grga martić, Mostar, učenici, škola, knjige, roditelji, učiteljica, učenik, priča, škola, školaraci, sindikat, sindikat učitelja HNŽ, savez samostalnih sindikata bih, Disgrafija, učenje

... gosp. Ljube Bešlića) i tražili da se upriliči sastanak s predstavnicima Sindikata učitelja HNŽ-a i Sindikata osnovnog odgoja i obrazovanja BIH, kako bi kroz dijalog našli rješenje isplate naknade prijevoza za mjesece za VIII.,IX.,X.,XI. IXII/2013. i I. 1/2 II./ 2014. godine.

Kako nismo dobili povratnu Informaciju niti od Vlade niti Grada Mostara, mišljenja smo da nas oni ignoriraju I da ne žele riješiti zakonsku obvezu.

Sindikat učitelja HNŽ-a I Sindikat osnovnog odgoja i obrazovanja BIH će do svojih potraživanja morati doći sudskim putem, te ćemo ovih dana podnijeti tužbu.

Podnošenjem tužbe troškovi će se uvećati za: kamate, troškove suda i troškove odvjetnika.
Ovo je još jedan pokazatelj kako se neodgovorno I rasipnički pojedinci ponašaju prema proračunskom novcu, a ostaju nekažnjeni, stoji u priopćenju iz Sindikaza učitelja HNŽ-a i Sindikata osnovnog odgoja i obrazovanja BiH.