SBIH: FTV je propagandno oružje u rukama SDP kriminala

...u cilju skrivanja odgovornosti političkih aktera koji su zarad svojih osobnih interesa onemogućili realizaciju najvećih direktnih stranih investicija u povijesti Bosne i Hercegovine - investicija u elektroenergetski sektor Federacije BiH.
Lideri vladajuće koalicije spriječili su investiranje više od sedam milijardi maraka i zapošljavanje 50.000 radnika na bazi usvojenih principa investiranja: nema prodaje rudnika i rijeka strancima, nema koncesija na njihovo korištenje i nema vlasništva investitora nad izgrađenim elektranama.
I nakon više od osam mjeseci od posljednjih izbora jedini učinak vladajuće koalicije u Federaciji BiH je poskupljenje struje i zapošljavanje podobnih i poslušnih kadrova bez ikakvog iskustva u elektroenergetskom sektoru.

Nizom plasiranih potpunih neistina i kleveta u magazinu „60 minuta„ i dnevnicima Federalne televizije ovaj javni emiter nastavlja obavljati ulogu propagandnog oružja čelnika jedne vladajuće stranke, što su i građani Bosne i Hercegovine već odavno prepoznali.

Press služba Stranke za BiH