SASTANAK SINDIKTA I MINISTRICE RUŽICE MIKULIĆ "Ništa se nije dogodilo, sada se okrećemo prema ministru financija"

nezavisni sindikat uposlenih u srednjim školama žzh, Ružica Mikulić
vrisak.info

Nakon današnje Skupštine ŽZH na kojoj vladajući nisu prihvatili zahtjev da se na dnevni red uvrsti točka o stanju u srednjim školama i generalnom štrajku u kojem su prosvjetni radnici, održan je sastanak između Sindikata uposlenih u srednjim školama i Ministarstva obrazovanja na čelu s ministricom Ružicom Mikulić.

Na sastanku se nije dogodilo apsolutno ništa. Potvrdila je to za Hercegovina.info Jasminka Petric predsjednica Sindikata.

"Sastanak s ministricom je bio, a nije prisustvovao nitko iz ministarstva financija. Nismo se pomaknuli s početne točke. Ministrica je došla tek da nas sasluša i nije imala nikakav prijedlog. Nakon tog smo zatražili da ona žurno inzistira da sastanak bude s ministrom financija Tonijem Kraljevićem ili premijerom Zdenkom Ćosićem ili pak s obojicom. Nadamo se da će do toga sastanka doći. Mi ćemo uputiti na Ministarstvo financija dopis o zahtjevu za sastanak. Ministrica je rekla kako će ona poraditi na tome da dođe do sastanka, no mi ćemo ga tražiti i svojim putem. Sada se okrećemo ministru financija i ubuduće ćemo razgovarati s njim", rekla je Petric za Hercegovina.info.

Podsjetimo, prosvjetari srednjih škola u ŽZH u generalnom štrajku su od 24. studenog.

nezavisni sindikat uposlenih u srednjim školama žzh,Ružica Mikulić

BUKMIR "Oni samo igraju igru"

Na sjednici Skupštine Vlade ŽZH-a danas je odbijen zahtjev oporbenih vijećnika da se na dnevni red uvrsti točka "Stanje u školstvu s posebnim naglaskom na štrajk u srednjim …

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.