REAKCIJA ZAVODA ZA ŠKOLSTVO "Većina djelatnika ima korektan odnos s ravnateljem"

Štrajk škola klupe
Arhiva

Nakon članaka o stanju u Zavodu za školstvo Mostar, gdje skupina djelatnika tvrdi da su međuljudski odnosi u Zavodu narušeni godinama već, a gdje smo priložili i dokument kao prilog tim tvrdnjama stigla je reakcija koju prenosimo u cijelosti:

„Ograđujemo se od izvora koji su Vam dostavili dopis iz 2016. godine upućen izravno ravnatelju Željku Ćoriću. Taj dopis o iskazanom nezadovoljstvu djelatnika Zavoda za školstvo Mostar znatno je poboljšan od tada što znači da je uvažen od strane ravnatelja. Smatramo da nije profesionalno objaviti dopis kojima ima 11 potpisnika a da osobe potpisnici nisu dale prethodnu suglasnost Vašem izvoru, a ni Vama na objavu. Većina djelatnika Zavoda za školstvo Mostar ima korektan odnos s ravnateljem Zavoda i imamo normalnu komunikaciju i međuljudske odnose“, kaže se u dopisu našem portalu, a koji je potpisalo 6 djelatnika.

Zanimljivo, nakon našeg članka, u Zavodu za školstvo pozvani su na sastanak svi djelatnici. Od 11 potpisnika dopisa koji su govorili o lošem stanju u Zavodu, četvero je potpisalo ovaj kratak komentar da se stanje popravilo. Četvero je ODBILO potpisati, što znači da stanje i nije idilično kako se želi prikazati. Reakciju je potpisalo i dvoje novih djelatnika, koji nisu bili na dopisu na koji se reagira.