PUNIH 12 GODINA Ihtijarević za poslovanje McDonald's krao vodu od Avaza

Mcdonalds Sarajevo
N1

Tvrtka Avaz d.o.o. oglasila se nakon što je preduzeće "Vodovod i kanalizacija Sarajevo" objavila koji objekti tvrtke koja je imala franšizu za McDonald's u BiH duguju za vodu i odvodnju ovom preduzeću, javlja N1.

Tada su iz ViK-a priopćili da u sarajevskom naselju Nedžarići gdje je poslovao ovaj restoran tvrtka koja je imala franšizu za McDonald's u BiH nije evidentiran kao potrošač već kompanija Avaz d.o.o.

Iz nje proizilazi da Ihtijarević nije krao vodu od KJKP “Vodovod i kanalizacije”, već je to činio na štetu pravne osobe “Avaz d.o.o.”, na čiju mrežu je bio ilegalno prikopčan, priopćeno je iz ove tvrtke.

“Avaz d. o.o.” je više od deset godina uredno izmirivao sve dobivene ukupne račune prema “Vodovodu i kanalizaciji”. Nakon ovoga ta će tvrtka podnijeti kaznenu prijavu protiv Ihtijarevića i ovlaštenih osoba tvrtke koja se ilegalno priključila na sustav i brojilo Avaza, a provest će se i interna istraga je li se, eventualno, na isti način i na štetu Avaza trošio plin ili električna energija”, priopćeno je iz ove tvrtke.

Podsjećamo, nikada nije priopćeno zašto je tvrka u vlasništvu Harisa Ihtijarevića oduzeta licenca za McDonald's  u BiH te je samo poznato da njegova tvrtka nije izmirivala rentu za poslovni prostor u centru Sarajeva.