PROMJENA Pripremite se za kišu i pad temperature

PROMJENA Pripremite se za kišu i pad temperature
Hercegovina.info

U Bosni i Hercegovini u ponedjeljak, 3. kolovoza, se prognozira sunčano uz malu do umjerenu naoblaku.

Povećanje oblačnosti se očekuje sa zapada u noći na utorak. Vjetar će biti umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 13 i 18°C, na jugu BiH do 24°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 30 i 36°C, na jugu zemlje do 38°C.

U BiH u utorak, 4. kolovoza, bit će pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s pljuskovima i grmljavinom. Moguća je lokalna pojava grada. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera, koji će krajem dana promijenuti smjer na sjeverni. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 18°C, na jugu zemlje do 24°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 23 i 28°C, na jugu zemlje do 30°C.

U BiH u srijedu, 5. kolovoza, se prognozira pretežno oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima. Jače padaline u Bosni. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 16°C, na jugu zemlje do 19°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 20°C, na jugu zemlje od 24 do 27°C, priopćeno je iz Federalnog hidrometorološkog zavoda BiH.