PROLJETNO VRIJEME U BiH danas i do 15 stupnjeva, do kraja tjedna temperatura ide i do 19 °C

Sunce izmamilo Mostarce u šetnju
Hercegovina.info

U Bosni je jutros umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje tijekom dana. U jutarnjim satima, ponegdje na sjeveroistoku može pasti i malo kiše. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. 

Vjetar slab do umjeren, uglavnom, zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 2 do 8, a dnevna od 10 do 16 stupnjeva.

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana, postupno smanjenje oblačnosti. Jutarnja temperatura oko 3, a najviša dnevna temperatura oko 13 stupnjeva.

U Mostaru umjereno oblačno do pretežno vedro vrijeme. Jutarnja temperatura do 4, a najviša dnevna 15 °C.

Za sutra se najavljuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od 2 do 8, a najviša dnevna od 12 do 18 stupnjeva.

U srijedu će biti sunčano uz umjeren porast naoblake tijekom dana. Vjetar slab u sjevernim područjima Bosne sjeveni, a u ostatku zemlje jugozapadni. Jutarnja temperatura od 2 do 8, a dnevna od 12 do 18 °C.

U četvrtak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Krajem dana ili tijekom noći očekuje se prolazna kiša. Vjetar slab, uglavnom, zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 2 do 8, a dnevna od 11 do 17 °C.

U petak je najavljeno pretežno oblačno vrijeme. Kiša se očekuje u Hercegovini, zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne. Vjetar umjeren do pojačan, povremeno s jakim udarima, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 4 do 10, a dnevna od 13 do 19 °C.