Preminuli 55-godišnjak doživio srčani udar i u drugoj traci udario obitelj, dječak s ozljedama glave transportiran helikopterom

teška prometna nesreća,Trebinje,Hercegovina

Po nalogu Okružnog javnog tužitelja u Trebinju, odrađena je obdukcija N. Lj (55) koji je jučer smrtno nastradao u prometnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Trebinje - Bileća u mjestu Orah. Obdukcija je pokazala da je N. Lj (55) u tijeku vožnje imao težak srčani udar, pri čemu je izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u suprotnu traku.

U ovom sudaru ozlijeđena je i obitelj iz Novog Sada. Dva dječaka zadobila su teške tjelesne ozljede. Zbog zadobijenih teških ozljeda glave, jedan od dječaka je jučer transportiran helikopterskim servisom na UKC RS. Iz ove ustanove su priopćili da su sve dalje prognoze neizvjesne kada je u pitanju zdravstveno stanje dječaka.

“Pacijent je zadobio tešku ozljedu glave. Pacijent je zbrinut i priključen na aparat za mehaničku ventilaciju”.

Drugi ozlijeđeni dječak smješten je na odjel intezivne njege trebinjske bolnice i njegovo zdravstveno stanje se i dalje prati.

“Dječak je imao ozljedu slezene. Jučer je odmah odrađen operacijski zahvat. Za sada je stabilan, ali i dalje se prati njegovo stanje”, priopćili su u bolnici Trebinje.

Pored dječaka ozljedu su zadobile još tri osobe i kako nam je potvrđeno u trebinjskoj bolnici, oni su izvan životne opasnosti.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.