Predsjednik Mladeži HDZ BiH prisustvovao sjednici Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH HNŽ-a

Mladež HDZ-a BiH, Mladež HDZ BiH, mladež HDZ
...na kojoj je prisustvovao i predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić.

Sjednicu je vodila predsjednica ŽO Mladeži HDZ BiH HNŽ-a, Adrijana Prskalo, koja je na početku pozdravila sve prisutne i uputila riječi dobrodošlice predsjedniku Mladeži HDZ BiH Mikuliću.

Rasprava je vođena o aktualnom političkom stanju u Hercegovačko-neretvanskoj županiji kao i događanjima na političkoj i društvenoj sceni u Bosni i Hercegovini s posebnim osvrtom na dosadašnje aktivnosti Mladeži HDZ BiH HNŽ-a.

Članovi Županijskog odbora dogovorili su predstojeće aktivnosti i organizaciju tradicionalnih božićnih humanitarnih akcija kako bi se najpotrebitijima obiteljima pomoglo i omogućilo da na dostojanstven i radostan način provedu božićne i novogodišnje blagdane.

Predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić je govorio o dosadašnjim aktivnostima Mladeži HDZ BiH kroz 2017. godinu te istaknuo važnost djelovanja Mladeži na poboljšanju položaja mladih u Bosni i Hercegovini.

Predsjednik Mikulić je posebno naglasio veliki uspjeh Mladeži na međunarodnom planu usvajanjem Rezolucije Mladeži HDZ-a BiH o promjeni Izbornog zakona u BiH na Vijeću Mladeži Europske pučke stranke.