VIDEO  POTEZ KOJI JE SVE ODUŠEVIO Otac kćerku traktorom dovezao na maturu

Tijana traktor

Na Trgu partizana u Užicu nitko nije ostao ravnodušan jer je svim prisutnima jedna djevojka izazvala različite reakcije. Na svoju malu maturu došla je Tijana Marković, ali to ne bi bilo ništa neobično da nije iskočila iz traktora.

Centrom Užica prodefilirali su mali maturanti iz OŠ "Miodrag Milovanović Lune" koju pohađaju djeca iz sela Karan, Ribaševina i Lunovo Selo. Međutim, šou je ukrala malena Tijana Marković koju je tata dovezovao tarktorom što je izazvalo iznenađenje, kako prolaznika tako i školskih prijatelja.

Traktor se zaustavlja, vrata joj otvara tata, a iz njega iskače prelijepa Tijana u zelenoj haljini i sa širokim osmjehom na licu. Tata je prati u stopu i ne skriva sreću i ponos zbog svoje mezimice, što se vidi na njegovom licu.

Sadržaj se učitava...

"Ne znam kako je tati pala ova ideja na pamet, ali sam se složila. Planiram upisati tehničko i grafičko crtanje. Prijatelji su se smijali, ali mene nije bilo sramota, nema čega da me bude sramota, ja sam sa sela", poručuje Tijana kroz osmijeh za portal "Užice oglasna tabla".

Ispod videa samo su se nizali komentari pohvale za ovu maturanticu, ali i njenog tatu.

Brojni komentari

"Veliko bravo za Tijanu i za tatu. Originalna ideja divnih ljudi koji ponosno reprezentiraju ono čime se bave; „Taj traktor je odhranio i vrijedi više od mnogih automobila, a vjerujem da imaju i auto i kuću i imanje, na kojem svi vrijedno rade i žive zdravim životom i tako i odgajaju svoju djecu. Da nam je više takvih obitelj svi bi cvjetali", jedan je od komentara.

Ovo je za ponos, a za sramotu su oni koji se stide roditelja i kruha kojim su odhranjeni; „Bravo, lutko lijepa. Jedinstvena i unikatna, a poštujes svoju tradiciju i porijeklo. Puno sreće lutko i ostani tako jedinstvena", poručili su joj u komentarima.