VIDEO  Paljenjem svijeća i molitvom u Posušju se prisjetili tragično preminule mladeži

Posušje, Tribistovo, tragedija
Screenshot/Posusje.info

Nakon mise zadušnice koja se održala u 18:00 sati u kripti posuške crkve, brojni Posušani su krenuli prema Trgu hrvatskih branitelja gdje ih je već dočekalo osam bijelih svijeća i osam bijelih ruža za tragično preminulu mladež točno prije godinu dana, donosi posusje.info.

Sadržaj se učitava...

Mnogi su zapalili i ostavili svoju svijeću te su u tišini ostajali gledati i promatrati svjetlost. Nakon godinu dana, danas se još uvijek ne pronalaze riječi utjehe i odgovori na pitanja koje nikad nećemo saznati: Zašto se to moralo dogoditi? Ostaje nam vjera u život vječni gdje ćemo se svi jednog dana ponovno susresti.

Sadržaj se učitava...

Sinoć je također osam svijeća zapaljeno i u posuškom Čitluku.

Posušje,Tribistovo,tragedija

"Osam svijeća i bijelih ruža za njih osam mladića i djevojaka. Neka im Bog podari vječni mir, a obitelji utjehu“, kazali su mještani Čitluka prenosi Radio Posušje.

Na svojoj službenoj stranici sjećanje na osam anđela uputili su i iz HŠK Posušje s emotivnim stihovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HŠK Posušje u 2021. godini osam susreta je uzastopno odigrao u svojoj crnoj garnituri dresova zbog jedne od najvećih tragedija koja je u crno zavila posuški kraj i Hercegovinu.

Posušje,Tribistovo,tragedija

Godina od odlaska osam hercegovačkih anđela

Malo se novih godina čekalo s ushićenjem kao 2021. Računalo se da ne može gore od onog straha, neizvjesnosti i mraka kojeg je donijela 2020. I onda u prvim danima 2021. šok, nevjerica i muk. U…